,

Tricou cu Microcamera si Reportofon Spion [TS-400KG]

580 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții

Descriere

Calitate videoCalitate video

Cu acest dispozitiv te vei bucura de imagini clare, deoarece vorbim de caracteristici precum: rezolutie HD 720 x 480 pixeli, 30 cadre/secunda, 4:3, lentila CCD si focalizare de la distante de pana in 20 de metri.

Calitate audioCalitate audio

Device-ul iti va oferi si un continut audio de calitate, fiind dotat cu un microfon omnidirectional, Shure. Sincronizarea audio-video este de 1:1.

Salvarea datelorSalvarea datelor

Cadrele inregistrate vor fi salvate pe un MicroSD cu o capacitate de 4-32 GB (nu este inclus). Clipurile vor fi in format *.avi.

Redarea inregistrarilorRedarea inregistrarilor

Pentru a te putea folosi de fisierele salvate, ceea ce ai de facut este sa conectezi modulul la un computer, cu ajutorul cablului USB pe care il vei gasi in pachet. Nu este necesar nici un program special.

AutonomieAutonomie

Microcamera este dotata cu un acumulator de 280 mAh, care iti va oferi o autonomie in regim de lucru de 70 de minute. Daca ai nevoie de mai mult de atat, poti sa optezi pentru un acumulator de 3200 mAh, care va pune la dispozitie o autonomie de pana in 12 ore.

Simplu de utilizatSimplu de utilizat

Acest device nu iti va da batai de cap in ceea ce priveste modul de utilizare, fiind usor de controlat cu ajutorul unui simplu buton. Totodata, ai prezent si un LED ascuns, care iti va da informatii cu privire la modul de lucru.

Reincarcare rapidaReincarcare rapida

Acumulatorul se incarca la priza, prin USB, conectat la PC sau priza masinii. O alimentare completa, la priza, se face in aproximativ 1 ora.

Continut pachetContinut pachet

  • 1 x Tricou spion;
  • 1 x Cablu de alimentare;
  • 1 x Incarcator 220 V;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.
Shopping Cart
tricou cu microcamera si reportofon spion [ts 400kg]Tricou cu Microcamera si Reportofon Spion [TS-400KG]
580 lei
Scroll to Top