Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza acest site si de a plasa o comanda, aveti obligatia de a citi cu atentie termenii si conditiile impuse de camere-spion.ro!

Explorand acest site si plasand o comanda se considera ca ati luat la cunostinta termenii si conditiile si sunteti de acord cu acestia.

1. Produsele camere-spion.ro sunt dispozitive cu un caracter educational si informational.

NU LE UTILIZATI IN SCOPURI ILEGALE

1.1. Va rugam insistent consultati cu mare atentie legislatia Romana pentru a folosi dispozitivele in deplina siguranta , legal!

2. Nu incurajam si nu sustinem activiatile ilegale la care ar putea fi folosite produsele de pe site-ul nostru.

3. Nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care sunt utilizate produsele de pe site-ul nostru camere-spion.ro

4. Clientii camere-spion.ro isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe site.

In momentul achizitionarii produselor, clientii camere-spion.ro isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor impuse si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea.

5. Produsele de pe site-ul nostru ar putea  fi folosite pentru monitorizarea sau supravegherea:

 • activitatii angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului;
 • copiilor;
 • persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice;
 • persoanelor  in varsta ce necesita atentie sporita;
 • bonei, ce supravegheaza copii dumneavoastra;
 • bunurilor dumneavoasta in camera de hotel.

ATENTIE!

6. Persoanele in cauza, conform Legislatiei din Romania, trebuiesc informate asupra faptului ca este posibil sa fie monitorizate, supravegheate.

7. Companiile si corporatiile pot cumpara si utiliza produsele  camere-spion.ro, in conditii de deplina legalitate doar in situatia in care vor face cunoscut  angajatilor ca in incaperea unde lucreaza s-au instalat dispozitive de supraveghere.

8. Produsele camere-spion.ro sunt concepute pentru scop educational sau pentru dezvoltare , nu au un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.

9. Produsele camere-spion.ro, nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi: echipamentele militare, echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.

10. Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor camere-spion.ro in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor camere-spion.ro, utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

11. Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea dispozitivelor de supraveghere sau monitorizare in anumite locatii fara instiintarea persoanelor in cauza, pot fi considerate infractiuni.

11.1 Va informam ca camere-spion.ro nu comercializeaza niciun aparat / software care sa permita interceptarea convorbirilor sau a sms-urilor telefonice!

12. Studiati legistalia in vigoare! Iata, in intelesul legii penale, ceea ce constituie infractiune:

Incalcarea prin orice mijloace de interceptare  a dreptului la viata privata

Art. 209. – (1) Incalcarea dreptului la viata privata al unei persoane prin folosirea oricaror mijloace de interceptare de la distanta de date, informatii, imagini sau sunete din interiorul locurilor mentionate in art. 209 alin. (1), fara consimtamantul persoanei care le foloseste sau fara permisiunea legii, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

(2) Fotografierea sau filmarea din locuri publice a exteriorului unui imobil cu destinatia de locuinta, resedinta sau casa de vacanta, apartinand oricarei persoane, nu constituie infractiune.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Confectionarea sau utilizarea de aparate  pentru interceptarea comunicatiilor

Art. 213. – Confectionarea, comercializarea, instalarea sau utilizarea, fara drept, de mijloace tehnice destinate interceptarii sau impiedicarii comunicatiilor se pedepseste.

(Reproduceri din Codul Penal)

Definitie Termeni:

Monitorizare  = (1)  a supraveghea prin intermediul monitorului    (2) sau al altui aparat specializat

Supraveghere = (1) pazi    (2) a pazi, a griji, a pândi    (3) a veghea, a surveghea   (4) a observa, a urmari    (5) a (se) controla    (6) monitoriza.

(Sursa: www.dexonline.ro)

_________________________________________________________________________________

1. INTRODUCERE TERMENI SI CONDITII

Acest site este creat si intretinut de camere-spion.ro; proprietarul site-ului este  camere-spion.ro  Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare ale site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare.

camere-spion.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului ,de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. In cazul comenzilor efectuate sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.

2. CONTINUT

Smtsl defineste prin continut, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de camere-spion.ro catre continut extern se fac atat din proprie initiativa cat si la propunerea partenerilor sau a vizitatorilor site-ului.

camere-spion.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul trimis de catre vizitatorii ai site-ului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea camere-spion.ro. De asemenea, camere-spion.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ.

camere-spion.ro poate restrictiona accesul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de orice natura asupra unei persoane fizice , unei persoane juridice sau a unui grup de persoane.

Fotografiile de prezentare a  produselor de pe site-ul nostru sunt cu caracter informativ.

3. DREPTURI DE AUTOR

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de camere-spion.ro sau de parterii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a camere-spion.ro Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea camere-spion.ro sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

4. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

camere-spion.ro nu are dreptul de a folosi datele dumneavoastra personale decat in scopuri legale ( contact vanzator – client).

Datele personale nu vor fi distribuite decat organelor de ancheta atunci cand este solicitat acest lucru.

Toate datele sunt securizate cu parola si sunt criptate in baza noastra de date.

5. GARANTII

camere-spion.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul.

camere-spion.ro este responsabil pentru procesarea unei probleme legate de garantie, pentru orice produs achizitionat, respectand conditiile prezentate in certificatul de garantie.
 Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

6. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.) In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, camere-spion.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

7. PRETURI SI TAXE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului afisat pe site + taxa de transport (Daca este cazul). Cheltuielile de livrare si de transport ( chiar daca sunt obiectul garantiei ) vor fi suportate exclusiv de catre cumparator.

8. PLATI IN AVANS SI COMENZI SPECIALE

camere-spion.ro poate solicita un avans in cazul in care un client comanda un produs ( sau serviciu) care nu se afla pe stoc sau valoarea acestui produs este ridicata si exista riscul ca, clientul sa se razgandeasca in vederea achizitionarii acestuia. In acest sens camere-spion.ro va emite o factura proforma catre client, iar clientul va achita valoarea acestei facturi proforme.

In cazul in care clientul se razgandeste, acesta din urma se angajeaza sa suporte toate costurile de transport/expeditie, de la furnizorul acelui reper catre camere-spion.ro si inapoi la furnizor. Costurile vor fi suportate din avansul platit de client. Aceste costuri vor fi dovedite prin facturile transportatorilor nostri.

Produsele comandate special, la cererea clientului, pot fi returnate doar daca prezinta defecte tehnice sau nu corespund cu ceea ce este prezentat pe site.

9. Utilizare necorespunzatoare si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

 • nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal. Clientul este deacord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze camere-spion.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de camere-spion.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

10. Returnare

Termenul de retur este de 14 zile calendaristice, pentru comenzile online si 48 de ore lucratoare, pentru achizitiile din magazin (fizic).

Fiecare produs vine insotit de un ghid pentru retur.

Important

 • Taxele pentru transport sunt suportate integral, de catre client;
 • Produsul va fi returnat in aceeasi stare ca la primire, impreuna cu toate accesoriile aferente;
 • Coletul va fi expediat prin orice firma de curierat rapid, favorita;
 • Coletul va fi protejat corespunzator, pentru a evita deteriorarea produselor in timpul transpotului;
 • Rambursarea banilor se va face in cont bancar in termen de 14 zile;
 • Inlocuirea produselor (daca se solicita) se va realiza in 48-72 ore, de la primirea returului.

11. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul camere-spion.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre camere-spion.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

12. Forta majora

camere-spion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care camere-spion.ro nu este responsabila.

13. Clientul accepta sa adere la acest regulament.

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Shopping Cart
Scroll to Top