Termene si conditii

Document cu valoare de contract, este reglementat de prevederile legii contractului la distanta si cea a comertului electronic: ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la Distanta LEGE nr.365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic

Notiuni Introductive

Prezentul contract se incheie intre :

SITEPAPE CONSULTING SRL, administratorul site-ului www.camere-spion.ro, cu sediul social in Bucuresti, str. Odorhei,nr.10,sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti, sub nr. J40/9602/05.07.2018, Cod Identificare Fiscala 39581871, Cod IBAN: RO85INGB0000999908090636 deschis la Banca ING Bank – denumit in continuare – Furnizor

si

Persoana Fizica/Persoana Juridica care se inregistreaza in site lansand comenzi online, denumit in continuare – Client.

Prin accesarea site-ului camere-spion.ro sunteti de acord si va obligati sa respectati in totalitate termenii documentului de mai jos asupra caruia se considera ca ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti site-ul nostru si sa nu mai accesati acest site. Orice comanda depusa pe camere-spion.ro  va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Prin „Comanda” se intelege cererea adresata catre camere-spion.ro de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita achizitionarea a unui produs sau a mai multor produse comercializate prin intermediul site-ului camere-spion.ro .
Prin „Client” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda online pe site-ul camere-spion.ro prin crearea unui cont de client la: https://camere-spion.ro/my-account/ .
Prezentul document defineste cadrul in care camere-spion.ro este de acord sa furnizeze produse si Clientului, si reprezinta un acord intre camere-spion.ro si Client, astfel incat utilizarea serviciilor prestate de camere-spion.ro presupune acceptarea si conformarea Clientului la termenii prezentului Contract.

Informatii legale

Produsele comercializate de magazinul online camere-spion.ro  sunt dispozitive 100% legale cu un caracter educational si informational.

NU RECOMANDAM UTILIZAREA LOR IN SCOPURI ILEGALE

Nu incurajam si nu sustinem activiatile ilegale la care ar putea fi folosite produsele de pe site-ul nostru. Nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care sunt utilizate produsele de pe site-ul nostru
Clientii nostrii  isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe site. In momentul achizitionarii produselor, clientii nostrii  isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor impuse si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea.
Produsele comercializate prin intermediul magazinul nostru online camere-spion.ro  sunt concepute pentru scop educational sau pentru dezvoltare, nu au un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.
Produsele comercializate prin intermediul magazinul nostru online camere-spion.ro  , nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi: echipamentele militare, echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.
Este responsabilitatea fiecarui Client sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor achizitionate prin intermediul magazinul nostru online camere-spion.ro  in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor achizitionate prin intermediul magazinul nostru online camere-spion.ro   , utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

Obiectul CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe camere-spion.ro confirmata de catre Furnizor. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Furnizor pe camere-spion.ro.

Pretul CONTRACTULUI.

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe camere-spion.ro.. Pretul poate fi modificat de catre Furnizor, in orice moment, fara preaviz. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Furnizorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale camere-spion.ro.sau erori, pretul afisat pe camere-spion.ro. poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Furnizorul va informa Clientul asupra pretului corect. Pretul include TVA.

Modalitati de livrare

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.
Modalitatile de livrare oferite de noi sunt:

1.Intern prin servicii de curierat rapid. Toate comenzile se vor tlivra spre curier in functie de ora la care au fost primite:

– In aceasi zi daca comanda a fost primita intre orele 06:00-18:00

– A doua zi daca comanda a fost preluata in aceasi zi dupa ora 18:00

Costul de livrare este de 30 RON, indiferent de localitate (nu se percepe taxa pentru km suplimentari).

2.Local in Bucuresti astfel :

-Prin serviciu de curierat rapid in aceeasi zi costul de livrare fiind de

-Ridicare personala de la un punct de intainire

  • 3.International prin DHL, in acest caz produsele se vor achita in avans, costurile pentru livrare fiind urmatoarele :

-Spatiu comunitatii Europene
-America
-Canada
-Mexic

 

Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Furnizorul va emite catre CLIENT o factura/bon fiscal pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Acceptam urmatoare forme de plata:

  • Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  • Plata cu cardul : Acceptam platile cu cardul de credit sau debit. Platile cu cardul sunt procesate de PAYPAL in conditii de maxima siguranta. Site-ul camere-spion.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online. In tranzactiile cu cardul de credit/debit trebuie sa folositi propriul card de credit/debit. camere-spion.ro nu va fi raspunzatoare pentru fraudare cartilor de credit/debit utilizate la plata online, intrucit foloseste un procesator de carduri de credit/debit extern: PAYPAL

Plati in avans si comenzi speciale
camere-spion.ro poate solicita un avans in cazul in care un client comanda un produs ( sau serviciu) care nu se afla pe stoc sau valoarea acestui produs este ridicata si exista riscul ca, clientul sa se razgandeasca in vederea achizitionarii acestuia .In acest sens camere-spion.ro va emite o factura proforma catre client, iar clientul va achita valoarea acestei facturi proforme. In cazul in care clientul se razgandeste , acesta din urma se angajeaza sa suporte toate costurile de transport/expeditie, de la furnizorul acelui reper catre camere-spion.ro si inapoi la furnizor. Costurile vor fi suportate din avansul platit de client. Aceste costuri vor fi dovedite prin facturile transportatorilor nostri.
Produsele comandate special, la cererea clientului, pot fi returnate doar daca prezinta defecte tehnice sau nu corespund cu ceea ce este prezentat pe site.

Politica de returnare

Aveti dreptul de a verifica produsele nu de a le utiliza si apoi returna!

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile(calendaristice – 10 zile lucratoare + 4 nelucratoare ) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.
Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.
Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, soft, etc., doar daca este cazul). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor. Orice modificare a starii produselor sau a ambalajului acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce la aplicarea unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate /modificate.
Este obligatoriu sa trimiteti produsul impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie / plic, nu in cutia produsului. Conform legislatiei in vigoare costul transportului pentru produsele ce vor fi trimise inapoi vor fi suportate de catre cumparator. Produsele trebuie trimise cu curier rapid sau prin metoda prin care au fost initial receptionate produsele .
Termenul legal de returnare a contravalorii produselor conform OUG 34/2014 este de 14 zile de la denuntarea in scris a contractului.
In vederea returnarii se va transmite o cerere de renuntare la cumparare. Cererea se va transmite NUMAI IN SCRIS, pe un suport durabil: pagina de politica de returnare a site-ului camere-spion.ro , e-mail, fax, hartie. Cererea de returnare trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date:

  • Denumirea produselor asa cum apare pe factura de achizitie
  • Motivul returnarii
  • Factura de achizitie
  • Data la care au fost primite produsele (AWB colet)

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, vom avea nevoie de urmatoarele informatiile financiare:

  • Banca
  • IBAN

 

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul camere-spion.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre camere-spion.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Forta majora

camere-spion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care camere-spion.ro nu este responsabila.

Clientul accepta sa adere la acest regulament.

Prin bifarea casutei “Am citit si accept termenii si conditiile” din pagina de FINALIZARE COMANDA a site-ului camere-spion.ro , se presupune ca Clientul a citit si este de accord cu termenii si conditiile din acest contract.