Cum platesc ?

Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Furnizorul va emite catre CLIENT o factura/bon fiscal pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Acceptam urmatoare forme de plata:

  • Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  • Plata cu cardul : Acceptam platile cu cardul de credit sau debit. Platile cu cardul sunt procesate de PAYPAL in conditii de maxima siguranta. Site-ul camere-spion.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online. In tranzactiile cu cardul de credit/debit trebuie sa folositi propriul card de credit/debit. camere-spion.ro nu va fi raspunzatoare pentru fraudare cartilor de credit/debit utilizate la plata online, intrucit foloseste un procesator de carduri de credit/debit extern: PAYPAL

 

PLATI IN AVANS SI COMENZI SPECIALE

camere-spion.ro poate solicita un avans in cazul in care un client comanda un produs ( sau serviciu) care nu se afla pe stoc sau valoarea acestui produs este ridicata si exista riscul ca, clientul sa se razgandeasca in vederea achizitionarii acestuia .In acest sens camere-spion.ro va emite o factura proforma catre client, iar clientul va achita valoarea acestei facturi proforme. In cazul in care clientul se razgandeste , acesta din urma se angajeaza sa suporte toate costurile de transport/expeditie, de la furnizorul acelui reper catre camere-spion.ro si inapoi la furnizor. Costurile vor fi suportate din avansul platit de client. Aceste costuri vor fi dovedite prin facturile transportatorilor nostri.

Produsele comandate special, la cererea clientului, pot fi returnate doar daca prezinta defecte tehnice sau nu corespund cu ceea ce este prezentat pe site.