, , ,

Camera Spion WIFI cu Lentila Invizibila Integrata in Bricheta Reala – Senzor de Miscare – Nightvision – 32GB – Transmisie Live in timp Real [VL-11-W]

949 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții

Video
Camera cu Lentila Acoperita Integrata in Bricheta Reala - Senzor de Miscare - Nightvision

Descriere

In societatea actuala, increderea in ceilalti este adesea pusa sub semnul intrebarii, iar multi dintre noi am dori sa avem un dispozitiv la indemana in situatiile in care am putea surprinde imagini sau inregistrari compromitatoare. Nu vorbim despre scene desprinse din filmele cu James Bond, ci despre experiente reale prin care multi oameni trec si pe care chiar tu ai putea sa le traiesti la un moment dat.

Când sunt utile camerele spion

Exista situatii in care poti participa la o intalnire de afaceri si doresti sa afli mai exact gandurile partenerilor tai sau sa descoperi planurile prietenilor tai in absenta ta. Camerele de supraveghere nu mai sunt atat de cautate in prezent, deoarece pe piata au aparut tot mai multe gadgeturi spion care sunt discrete si pot fi de folos in astfel de situatii.

Intr-o situatie in care participi la o sedinta de afaceri si ai suspiciuni ca partenerii tai ar putea ascunde ceva, ceea ce ar putea afecta intelegerea voastra, poti opta pentru diverse microfoane spion sau camere de filmat ascunse pe care le gasesti pe piata. Acestea pot fi amplasate in biblioteca sau in alte locuri neobservate, iar tu poti iesi din camera pentru cateva minute pentru a vedea ce se discuta in absenta ta.

Riscuri

Cu toate acestea, este important sa fii constient ca, in cazul in care aceste dispozitive sunt descoperite, exista riscul de a pierde increderea partenerilor de afaceri, chiar daca intentia ta a fost sa fii precaut si sa te asiguri de intelegerea pe care urmeaza sa o semnezi.

Cum mă poate ajuta acest gadget

Exista un obiect banal, care trece neobservat si poate fi folosit pentru a inregistra momente importante in biroul tau. Este vorba despre o bricheta reala, insa ascunde o camera spion cu o lentila invizibila si un senzor de miscare. Utilizand o astfel de bricheta, cu siguranta te vei simti ca un spion celebru din filmele americane.
Aceasta bricheta spion este deosebita datorita lentilei invizibile, care este inteligent mascata de o protectie fumurie. Camera integrata are o rezolutie impresionanta de 12 megapixeli si beneficiaza de un sistem avansat de inregistrare in conditii de iluminare scazuta, inclusiv modul night vision.

Utilizarea este extrem de simpla si intuitiva, iar bricheta poate fi echipata cu un card de memorie de pana la 32 GB, oferind suficient spatiu pentru stocarea inregistrarilor importante. Bateria asigura o autonomie maxima de 70 de minute, permitandu-ti sa iesi din sala de sedinte fara a atrage atentia si sa obtii informatiile necesare pentru a evita potentiale probleme si a lua decizii informate.
Increderea in cei din jurul tau este un aspect deosebit de important, indiferent daca acestia sunt membri ai familiei, prieteni sau parteneri de afaceri. Totusi, situatii neprevazute pot aparea in orice moment si, in astfel de cazuri, este util sa ai la indemana un ajutor discret, care sa confirme sau sa infirme anumite suspiciuni, fara sa iasa in evidenta.
Aceasta bricheta cu camera spion ofera optiunea de a inregistra local direct pe cardul de memorie, oferindu-ti control asupra datelor inregistrate. De asemenea, poti alege sa transmita datele prin Wi-Fi pe o distanta scurta de aproximativ 10-15 metri sau, prin intermediul internetului, la distanta nelimitata. Pentru a permite acest lucru, va trebui sa instalezi o aplicatie dedicata pe telefonul mobil, care este inclusa in pachet. Aceasta aplicatie iti permite sa configurezi parametrii tehnici pentru a obtine rezultate optime si sa gestionezi inregistrarile intr-un mod convenabil.

alte avantajeAvantaje

 • iti permite sa realizezi fotografii la o rezolutie impresionanta de 4032 x 3024 MP;
 • interfata este una comuna, de tip USB 2.0, pentru a facilita transferul datelor;
 • forma sa este similara cu cea a unei brichete functionale, oferindu-i un aspect discret si familiar;
 • poti capta imagini clare chiar si in conditii de lumina scazuta sau intuneric, datorita sistemului de vedere pe timp de noapte – LED IR;
 • lentila este discreta si mascata sub o protectie fumurie, astfel incat sa nu atraga atentia;
 • imaginile surprinse vor avea o rezolutie Full HD, 1080P, oferindu-ti detalii si claritate de inalta calitate.

Caracteristici tehniceCaracteristici tehnice

 • Mediu de stocare: Card MicroSD 2-32 GB;
 • Conexiune wi-fi si transmisie la distanta, prin interent;
 • Filmare in conditii slabe de iluminare;
 • Format video: 1920 x 1080P;
 • Iesire AV;
 • Autonomie maxima: 70 minute;
 • Lentila HD OV9712;
 • DVDC.

Continut pachetContinut pachet

 • 1 x Bricheta cu camera;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.
Shopping Cart
Camera Spion WIFI cu Lentila Invizibila Integrata in Bricheta Reala - Senzor de Miscare - Nightvision - 32GB - Transmisie Live in timp Real [VL-11-W] -Camera Spion WIFI cu Lentila Invizibila Integrata in Bricheta Reala – Senzor de Miscare – Nightvision – 32GB – Transmisie Live in timp Real [VL-11-W]
949 lei
Scroll to Top